Ruokavälitys

Ruokavälityksen tarkoitus on tarjota pientä purtavaa ja juotavaa opiskelun näännyttämille poloisille iltamyöhällä sekä muuta kivaa natusteltavaa koko päiväksi.

Ruokavälitys on vapaaehtoisten hoitama ja voittoa tuottamaton kahvikassa, joka toimii TKO-älyn siihen aikoinaan sijoittamalla pesämunalla. “Järjestelmää” nokkelasti huiputtamalla tai väärinkäyttämällä ei siis haittaa kuin itseään ja muita safkaajia.

Ruokavälitys on kaikkien TKO-älyn jäsenten käytettävissä.

RV:n sisältö

Ruokavälityksen tuotteet sijaitsevat Gurulassa. Karkit ja muut kuivatavarat sijaitsevat hyllyssä, pakasteet vähemmän yllättäen pakastimessa ja limut ikkunallisessa limukaapissa. Myös herkullinen gurulakahvi, tee ja kaakao kuuluvat ruokavälityksen valikoimaan. Kuumia juomia voi valmistaa itse Gurulan kahvinkeitintä ja vedenkeitintä rohkeasti käyttäen.

Apua kaivataan! Jos Gurulasta puuttuu jotain olennaista, kuten kahvia, suodatinpusseja, kauramaitoa tai tiskiainetta, käy ostamassa tarpeet suosikkikaupastasi ja tee kulari. Olet hyvä ihminen ja saat rahat pankkitilillesi parin viikon viiveellä.

Maksaminen

Tuotteiden maksaminen hoituu itsenäisesti virtuaalikassan avulla. Virtuaalikassa toimii tietokoneessa työpöydän kulmalla. Virtuaalikassaan luodaan tunnus, jolle ladataan rahaa joko käteistalletuksella tai tilisiirrolla. Tunnus luodaan kirjoittamalla login-kehotteelle oma vapaavalintainen tunnus, ja vastailemalla sitten kysymyksiin salasanasta ja yliopistotunnisteesta.

Kun olet luonut tunnuksesi virtuaalikassaan, on tuotteiden ostaminen kassakoneen viivakoodinlukijalla yksinkertaista ja hauskaa: kirjaudu sisään, lue viivakoodi, paina enteriä tai lue ‘LOGOUT’-viivakoodi. Seinällä ja pöytään teipattuna on omat viivakoodit pullonpalautukselle, kahville ja muille muutoin viivakoodittomille tuotteille.

Käteinen

Käteistä rahaa voit ladata virtuaalikassatilillesi sujauttamalla rahasi RV-kassaan Harmaan Kaapin (musta peltikaappi) päällä olevan aukon läpi ja komentamalla ‘d ’ (esim. ‘d 15,00’) virtuaalikassan kehotteella. Vaihtokassaa ei ole. Voit pyytää jotakuta Gurulassa vaihtamaan itsellesi rahaa, mutta tämän varaan ei tod kannata laskea.

Tilisiirto

Aktiivisen syömärin kannattaa ladata tilisiirrolla isompi summa kerralla. Talleta ruokavälityksen tilille FI05 7997 7991 9503 25 sopiva summa. Viitenumeroa ei tarvita, mutta ilmoitathan viestissä RV-tunnuksesi. Summa pitää kuitenkin itse kirjata virtuaalitililleen käyttämällä komentoa ‘d’ aivan, kuten käteiselläkin maksaessa.

Muistathan pitää tilisi saldon plussan puolella! Uutta syötävää ei nimittäin voi ostaa ennen kuin vanhat on maksettu. RV-peikot saattavat aika-ajoin teipata seinälle häpeälistan pahimmista loisijoista.

Tilisi saldon ja ostohistorian pystyt tarkistamaan myös netistä.

RV-vastaavat & toiveet

Ruokavälityksestä vastaavat 2023 RV-vastaavat Juho Lukka, Tuomas Marenk, Eemeli Nurmi ja Isabel Suorsa. Tavoitat heidät sähköpostilla rv miukumauku tko viiva aly piste fi.

Toiveita RV:n sisältöön sopii laittaa RV-wikiin, siis A4-lappuseen joka on teipattu Gurulan haalarikaapin oveen. Toiveita toteutetaan, mikäli se on tukkuliikkeen valikoiman ja välittäjien kiireiden osalta mahdollista.

@tktgurula

RV:stä voi keskustella tkt-gurula -keskustelukanavalla Telegramissa.

Hall of Fame

Ruokavälitystä on ollut jo monen monta vuotta, sitä ovat ansiokkaasti hoitaneet aikaisemmin ainakin Anni “Antonbury” Järvenpää, Ilari “happosade” Oras ja Sonja “Enzine” Mäkipaja, Kalle “EKK” Viiri, Tero “kenkku” Keinänen, Jussi “Mozzie” Timonen, Pekka “halides” Korolainen, Sami “abz” Koskinen, Jaakko Hyvätti, Marko Moilanen, Petri “Pihkala” Pihkala, Jarno T. “Hippi” Varjotie, Anni Rytkönen, Anita Kasari, Eero Taipale, Leo Linnamaa, Marko Saaresto, Niki Paajala, Petrus Repo, Jesse Lankila, Mikko “dogo” Rantanen ja Sami Lunnamo. Kiitos heille!