Yrityksille

TKO-äly ry on Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1988. Järjestössä on tällä hetkellä noin 900 jäsentä. TKO-äly ajaa aktiivisesti tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden etua ja samalla tarjoaa palveluita niin vapaa-aikaan kuin opintoihin liittyen.

Kaikissa yhteistyöhön liittyvissä asioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä yritysvastaaviin, yritysvastaava ät tko-aly.fi tai puhelimitse sivun alalaidasta löytyvillä puhelinnumeroilla.

Yhteistoimintamuodot

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanuus on monipuolisin ja merkittävin tapa näkyä ja tukea TKO-älyn toimintaa. Yhteistyösopimukset tehdään aina yksilöllisesti ja ne voivat sisältää esimerkiksi yritysvierailuja, näkyvyyttä sivuilla, näkyvyyttä TKO-älyn lehdessä Readmessa sekä teemailtoja. Yhteistyökumppani näkyy ja kuuluu tietojenkäsittelytieteen opiskelijoille koko vuoden ajan!

Vuosijuhlasponsorointi

TKO-älyn vuosijuhlat on vuosittainen akateeminen pöytäjuhla, jossa osallistujakaari vaihtelee opintonsa juuri aloittaneista fukseista, jo valmistuneisiin ja jopa professoreihin. Vuosijuhlan pääsponsori saa muun näkyvyyden lisäksi myös puheenvuoron pääjuhlassa. Juhlan osallistujamäärä on noin 100 ja joka viides vuosi järjestettävissä suuremmissa vuosijuhlissa enemmän. Pääjuhla järjestetään jossain Helsingin ravintolassa ja jatkot usein Uuden ylioppilastalon Alina-salissa. Vuosijuhlat on erinomainen tapa näkyä erityisesti hieman vanhempien tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden keskuudessa.

Haalarimainokset

Haalarimainokset ovat helppo ja hyvä tapa näkyä opiskelijapiireissä. TKO-älyn haalareissa mainostaminen takaa näkyvyyden opiskelijoiden parissa useiksi vuosiksi eteenpäin. Hankimme haalareita joka vuosi.

Yritysvierailut

Järjestämme yhteistyöyrityksiimme myös perinteisiä yritysvierailuja, eli excuja. Yleensä exculla on muun muassa esittely yrityksen toiminnasta, entisiä tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita kertomassa millaista yrityksessä on työskennellä, jotain aivotoimintaa vaativaa tehtävää sekä tietysti syötävää, juotavaa ja sauna.

Muita yhteistyömuotoja?

Yhteistyömuotomme eivät ole rajoittuneet yllä oleviin. Muita potentiaalisia yhteistyömuotoja ovat esimerkiksi uusimpiin teknologioihin liittyvät teemaillat, kannatusjäsenyys ja muiden erilaisten tilaisuuksien sponsorointi. Kuulemme mielellämme myös Teidän ideoitanne!

Rekry-lista

Rekry-listalle välitetään TKO-älyn yhteistyöyritysten työpaikkailmoituksia. Listan vastaanottajina on työpaikoista kiinnostuneita tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita ja jo valmistuneita. Lista on erinomainen tapa tavoittaa työpaikkamahdollisuuksista kiinnostuneet tietojenkäsittelytieteilijät! Välitämme listalle myös ilmoituksia gradu- ja harjoittelupaikoista.

Lähetä rekrytointi-ilmoituksesi osoitteeseen yritysvastaava ät tko-aly.fi, niin selvitämme miten yrityksesi hyötyy parhaiten rekry-listastamme.

Yhteystiedot

Kaikkiin yritysvastaaviin saat yhteyden sähköpostiosoitteesta yritysvastaava ät tko-aly.fi.

Vuoden 2023 pääyritysvastaava:

Kaapo Kivioja

Vuoden 2023 yritysvastaavat:

Nikita Essine
Minja Hietanen
Eetu Raunio
Sani Kemppainen
Matias Nieminen