Liikunta

Liikuntatiimin infopläjäys

TKO-älyn vakiovuorot

TKO-äly järjestää Kumpulan Unisportilla (Lohko A) vakiovuoron joka keskiviikko kello 18.00. Lajia voi äänestää aina Telegram-kanavan kyselyssä edelliseen tiistai-iltaan asti.

Ota mukaan vettä, sisäpelikengät ja lukko pukukaapin oveen. Unisportilta voit tarvittaessa vuokrata sisäpelikengät sekä mailan ja vuokrata tai ostaa lukon.

Vuoron jälkeen on mahdollisuus käydä Unisportilla saunassa.

Liikuntaa yliopiston sarjoissa

TKO-äly on osallistunut yliopiston sarjoihin mm. jalkapallossa, futsalissa, salibandyssa ja sählyssä, kun kiinnostusta on ollut ja joukkue on saatu kokoon. Jos jokin sarja kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä TKO-älyn liikuntavastaavaan tai hallitukseen. Myös joukkueen omatoiminen kokoaminen on suotavaa.

Muita lajeja

“Akateemisen kyykän MM-kilpailut”

TKO-äly on osallistunut kesäisin Matlun järjestämään järjestöjen väliseen jalkapalloturnaukseen vaihtelevalla menestyksellä. Talvisin on pelattu kyykkää ja osallistuttu Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin Tampereella.

Teemme myös toisinaan excuja tutustumaan erilaisiin urheilulajeihin. Perinteisesti TKO-älyssä on mm. vedetty köyttä, pelattu kyykkää ja käyty Megazonessa, mutta onpa sitä harrastettu myös miekkailua ja jousiammuntaakin. Jälleen kerran, jos jokin laji kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä liikuntavastaavaan tai hallitukseen.